Lijn Nagtegaal

Mijn naam is Lijn Nagtegaal. Vanaf 1988 ben ik werkzaam in het human resources vakgebied. In mijn carriere heb ik voornamelijk bij internationale bedrijven in de chemische industrie gewerkt. Mijn werkgevers waren Engelhard, Zuid-Chemie (nu onderdeel van Borealis) en Arkema. Bij Arkema heb ik de laatste 14 jaar gewerkt; in eerste instantie in de functie van manager human resources van de locatie Vlissingen en de laatste 10 jaar als HR-verantwoordelijke voor Nederland (vestigingen Vlissingen, Rotterdam en Brummen). In mijn werk heb ik ruime ervaring opgebouwd met allerlei veranderingstrajecten, diverse wijzigingen in pensioenregelingen, CAO-onderhandelingen, Wet verbetering poortwachter, samenwerking met OR’en en PVT’s, etc. Ik ben gewend dat de functie HR onderdeel uitmaakt van het managementteam en ook meepraat over ontwikkeling en strategie. Uiteraard altijd, maar zeker in de huidige arbeidsmarkt is “goed werkgeverschap” een sleutelbegrip. Ik wil hier graag over meedenken en aan meewerken. Ik zou mijzelf willen typeren als een no-nonsense persoon die door ruime ervaring veel mensenkennis heeft opgebouwd en altijd oplossingsgericht werkt. Wilt u meer over mij weten en wat ik voor uw organisatie kan betekenen, dan plan ik graag een afspraak. 

Ik ben werkzaam vanuit IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen en zet mij graag in voor kleinere- en middelgrote organisaties in Zeeland en Noord-Brabant waar een effectief personeelsbeleid gewenst is en een wereld van verschil kan maken. 

Lijn Nagtegaal

Missie

Het professioneel en servicegericht invulling geven aan de wettelijke verplichtingen en reguliere zaken rond personeelsbeleid. Daarnaast heeft Nagtegaal het tot haar competentie gemaakt om organisaties ook strategisch te adviseren inzake HRM als instrument bij het realiseren van organisatieambities. Vervolgens is Nagtegaal capabel om deze adviezen, ook hands-on, om te zetten naar een daadkrachtige uitvoering, onder meer door middel van ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Nagtegaal is hiermee een totale en flexibele HRM-ontzorger voor het MKB en overige organisaties.

Visie

De juiste mensen op de juiste plaats kunnen een organisatie dragen en maken. Beheer, borging en strategische planning zijn de pijlers waarop Nagtegaal haar HRM-beleid baseert om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het succes van een onderneming. Beheer om te zorgen dat de zaken die verplicht zijn ook juist ingevuld worden, borging om te zorgen dat de zaken die goed zijn ook zo blijven en strategische planning om te zorgen dat de potentie van de (aan te werven) medewerkers, in dienst van de ambitie van de onderneming, ook volledig wordt benut. 

nagtegaal%20met%20slogan

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020

Ontwerp & realisatie: Vannaam

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam