HRM Nagtegaal - in dienst van uw ambitie

Werkwijze

HRM in dienst van uw ambitie

Denkt u bij de term HRM alleen aan het invullen en regelen van alle verplichte zaken die komen kijken bij personeel? Personeelsadministratie, wettelijke- en CAO-verplichtingen, ziekmeldingen, roosters, functionerings- en beoordelingsgesprekken en ga zo maar door? Dan is het zinvol om kennis te maken met Nagtegaal!

Want naast de perfecte invulling van alle verplichte zaken, waardoor u een zorg minder heeft, kan Nagtegaal ook zorgen dat alles wat correct en gewenst is m.b.t. uw medewerkers geborgd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het behouden van personeel, conflictopsporing en -hantering en uw beloningssystematiek.

Daarnaast houdt Nagtegaal zich desgewenst ook bezig met strategisch HRM-beleid. Elke organisatie wil stappen zetten en daarbij zijn onder meer het competentieniveau, motivatie en de juiste inzet van het personeel zeer belangrijk. Nagtegaal analyseert de huidige status en zet dit tegenover het benodigde en gewenste niveau en bezetting van uw medewerkers. Vervolgens adviseert Nagtegaal helder en inzichtelijk over de stappen op HRM-gebied die van belang zijn om de ambities van uw organisatie te verwezenlijken.

Nagtegaal werkt rationeel, vakkundig, empathisch, initiatiefrijk, probleemoplossend, daadkrachtig, no-nonsense en steekt bovenal graag de handen uit de mouwen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Nagtegaal is werkzaam vanuit IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen, maar werkt voor bedrijven in geheel Zeeland en Noord-Brabant. Neem de proef op de som en nodig Nagtegaal HRM uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar wat Nagtegaal u biedt om uw organisatie naar de volgende stap te begeleiden. 

Neem contact op
HR diensten vanuit Zeeuws Vlaanderen
nagtegaal%20met%20slogan

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020

Ontwerp & realisatie: Vannaam

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam