HRM Diensten

HRM-Diensten van Nagtegaal

Uw mensen creëren het succes.

Nagtegaal draagt zorg voor een professioneel en adequaat personeelsbeleid en helpt organisaties, met actieve- en/of passieve HRM-vraagstukken, vooruit met advies, implementatie en uitvoering. Dat doet Nagtegaal op basis van beheerborging en strategische planning.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het voldoen aan de vele wettelijke verplichtingen, het adequaat inrichten en beheren van personeelsadministraties, CAO-implementaties, OR-onderhandelingen, ziekmeldingen en verlofplanning, functionerings- en beoordelingsgesprekken, verzuimtrajecten, outplacement, behoud van personeel, conflicthantering, beloningssystematiek, flexibilisering, maar ook met strategische programma's die gericht zijn op de toekomst van de organisatie als onder meer loopbaanbegeleiding, sollicitatieprocedures, opleidingsprogramma’s, doorstroom, talentwerving en HRM-analytics.

Mensen op de juiste plek, met de juiste motivatie geven uw organisatie kracht en zelfsturend vermogen en geven u, als ondernemer en/of management, weer ruimte om te ondernemen, te groeien, rust en overzicht en een voorsprong op uw concurrentie. 

Lees meer over...

BEHEER

HRM Beheer

Nagtegaal helpt organisaties de zaken die rondom personeel verplicht zijn op de juiste manier te beheren.


LEES MEER

BORGING

image

Borging wordt door Nagtegaal ingezet om te zorgen dat zaken die goed zijn ingericht ook goed blijven.


LEES MEER

STRATEGISCH HRM-BELEID

image

Strategische planning dient om te zorgen dat de potentie van de (aan te werven) medewerkers, in dienst van de ambitie van de onderneming, ook volledig wordt benut.


LEES MEER
nagtegaal%20met%20slogan

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020

Ontwerp & realisatie: Vannaam

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam